top of page

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

II. EMBERMÓD ALKOTÓTÁBOR ÉS WORKSHOP

 

              A tábor tervezett időpontja: 2022. szeptember 30. - október 2.

              A tábor helyszíne: Mesztegnyő Faluház (Mesztegnyő, Ladi János u. 55.)

Kedves Pályázó!

Az alábbi rövid összefoglalóban a résztvevőkkel szembeni elvárásokról, a tábor programjairól, a tábor által kínált lehetőségekről szedtünk össze pár gondolatot. Kérjük, figyelmesen olvassátok át az alábbi sorokat, és amennyiben elfogadhatónak találjátok a részvételi feltételeket, emailben erősítsétek meg részvételi szándékotokat!

 

JELENTKEZÉS

 

A táborban való részvétel egyik feltétele egy rövid bemutatkozás és pályázati anyag határidőre való leadása. A beérkezett anyagokat az Embermód szerkesztőségének tagjai bírálják el, és a leadott anyagok alapján választják ki a táborba meghívott, maximum 10 főt.

A kiválasztott résztvevőknek nyilatkozniuk kell részvételi szándékukról és vállalniuk kell egy kötelező minimum teljesítését, amit a „részvétel” pontban részletezünk.RÉSZVÉTEL

A II. Embermód alkotótábor résztvevő vállalják, hogy

 

  1. a tábor elméleti és gyakorlati előadásain, konzultációin részt vesznek, a rájuk kiosztott riportkészítési feladatokat lehetőségeikhez és tudásszintjükhöz mérten, a lehető legjobb minőségben teljesítik.

  2. a tábor utolsó napjára – a péntek-szombati nap során készített – képeikből egy 6-10 képes sorozatot, riportot vagy esszét állítanak össze, azt a vasárnapi konzultáció keretében egymás előtt bemutatják, a tábort követő két héten belül pedig az Embermódon publikálható cikké formálják.

  3. képeikkel segítik egy tábori fotótárlat összeállítását.

 

Közreműködésükért cserébe a tábor szervezői a résztvevőknek

  1. két éjszakára ingyenes szállást és minden napra ingyenes ebédet

  2. az előadásokon és gyakorlatokon való ingyenes részvételre lehetőséget

  3. a gyakorlatokat követően további csoportos vagy személyes konzultációra is lehetőséget

 biztosítanak.

 

MENETREND

 

A tábor 2022. szeptember 30-án, délelőtt 10 órakor veszi kezdetét és október 2. délután 4 óráig tart.

Pénteki napon a résztvevők előadásokon, műhelybeszélgetésen és mini-fotókihívásokon vehetnek rész. Szombaton nagyobb lélegzetvételű projektfeladatokra számíthatnak, míg a vasárnap a képválogatásé, feldolgozásé lesz. Az egyéni és csoportos konzultációkat, mini-előadásokat követően közösen dolgozzuk át a nyersanyagokat publikálható anyagokká.

 

Bár a tábor vasárnap véget ér, a következő hetekben online még foglalkozunk az elkészült munkákkal. A jobban sikerült anyagoknak oldalunkon is megjelenét biztosítunk, illetve a Mesztegnyői kultúrházban azokból kiállítást is szervezünk.

 

TALÁLKOZZUNK MESZTEGNYŐN ÉS ALKOSSUNK EGYÜTT!
NKA_logo_2012-CMYK.jpg
bottom of page